e-twinning Türkçe Projemiz

"ŞEHRİMİN TURİZM ELÇİSİYİM"

Okulumuz "Şehrimin turizm elçisiyim adlı projeye ortak olarak katılmıştır. Her ilden birer temsilci okul ile yürütülen projede okulumuz Tekirdağ ilini ve Çorlu İlçesini temsil etmektedir.

Projenin amacı öğrencilerin kendi şehirlerini tanımak daha sonra da bu bilgileri diğer şehirdeki arkadaşlarına tanıtmalarını sağlamaktır.

HEDEFLER

- İlk önce yaşadıkları şehirleri kendileri tanıyıp daha sonra projede yer alan diğer okullara o şehri yaşatmaya çalışmak.
- Şehirlerinin bilinmeyen ya da az bilgi sahibi olunan yerlerinin okullarında yapacakları aktivitelerle arkadaşlarına tanıtmak.
- e-Twinning ortamında ya da başka sanal ortamlarda kullanabilecekleri web araçları hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak.
Bu proje sayesinde tanışacakları arkadaşları ile uzun soluklu arkadaşlıklar kurmalarını sağlamak.

25.03.2017 1513